Wie zijn wij - Lansu Agressie Management

LANSU AGRESSIE MANAGEMENT
Ga naar de inhoud

Wie zijn wij


Mijn naam is Katrien Messens.

 
Een van mijn doelen is mensen op weg helpen. Dit door middel van communicatie. We kunnen het allemaal maar zijn ons soms niet bewust van de tools die in ons schuilen.
 
Vaak ontstaat er agressie door miscommunicatie, angst, onbegrip,… Dit kan een grote inpakt hebben.  
 
Daarom geef ik op maat gemaakte trainingen die elk individu zelfzekerder maakt in hun persoonlijk leven of op hun werk.

functie: trainer / acteur

specialismen: verbale en nonverbale communicatie, fysieke en verbale agressie.

Dennis Lansu
Ongewenst/onbegrepen gedrag, agressie en grenzen die worden overschreden, zijn altijd onderdeel geweest van verschillende functies waarin ik heb gewerkt.
Door steeds op zoek te gaan naar verschillende manieren om hier mee om te gaan heb ik een ruime kennis en expertise opgebouwd in reacties op zowel verbale als fysieke agressie.
In het reageren op agressie staat voor mij humaniteit voorop. Niet overreageren, maar net genoeg om daarna weer relatie of verbinding aan te gaan.
De koppeling naar de praktijk blijft voor mij belangrijk. Theorie vooral als achtergrond om praktijk te oefenen. Tijdens trainingn direct aan de slag met oefenen wat je leert. Vervolgens de aangereikte technieken uit de training, direct kunnen gebruiken in het werkveld.

functie: trainer

Specialismen:  agressiehantering fysiek/verbaal, mentale weerbaarheid, vertaling van agressiehantering naar verschillende zorg en begeleidingsmethodieken.
Lansu Agressie Management kan verder beroep doen op een aantal gastrainers met eigen specialismen
Terug naar de inhoud